Bubbels en buren: happy 2023!  

Het was een natte en koude dit jaar. Maar onvergetelijk!  Een heerlijk warm vuurtje, broodjes maken aan een stok, bubbels én de beste buren in Klein Tasmania! 

Vergunningsaanvraag ingetrokken! 


Blij verrast! Op 20 januari 2022 ontvingen we het nieuws dat de vergunningsaanvraag door VO Haaglanden is ingetrokken. Dat is een stap in de goede richting. We kijken reikhalzend uit naar de uitnodiging van VO Haaglanden om mee te denken over de nieuw te schetsen plannen voor Klein Tasmania. Dagblad070 en het AD publiceerden hier vandaag meteen over. Ook waren we op maandag 24 januari op de radio bij Bob staat op van Den Haag FM. Als je hier scrolt naar 47 minuten, kun je het item terugluisteren. De artikelen van Dagblad070 en het AD staan hieronder. 

Op woensdagavond 27 oktober 2021 vond een debat plaats in de Commissie Samenleving. Mocht je het leuk vinden, kijk je het hier terug. Onder het kopje Tweeminuten debat over speeltuin Klein Tasmania zie je onze eigen Mirre -met dochter Ava (3) als gebarentolk- spreken tijdens het debat. 

Naar aanleiding van dit debat bracht wethouder Hilbert Bredemeijer van Onderwijs op vrijdagmiddag 29 oktober 2021 een bezoek aan Klein Tasmania om met buurtbewoners in gesprek te gaan.  Het AD maakte er onderstaand artikel over. 

In de media

Den Haag FM heeft n.a.v. raadsvragen van D66 een artikel gemaakt over het verdwijnen van Klein Tasmania. Het artikel lees je hier.
 
De Posthoorn besteedde aandacht aan het behoud van Klein Tasmania. Klik hier voor de link naar dat artikel.

Konkreetnieuws - de website voor het Regentesse- en Valkenboskwartier -  maakte ook een artikel over de speeltuin. Lees het hier

Hieronder een artikel in de Telegraaf van 2 juni 2021 en van het AD van 4 juni 2021.

More to come! 

speeltuin moet behouden blijven Telegraaf

Beter een goeie buur..

Onze buren van het Zeeheldenkwartier vragen ook aandacht voor het behoud van Klein Tasmania en het ondertekenen van de petitie. Dank lieve buren!